Onze diensten

Ontwerp

TUINONTWERP

Gebaseerd op deze informatie wordt er een tuinschets voor u gemaakt, waarna meestal een tweede afspraak volgt bij ons op kantoor of bij u thuis. Wij bespreken dan de tuinschets met een bijbehorende offerte en u kunt uw extra wensen of aanmerkingen aangeven. Na akkoord op de offerte streven wij ernaar binnen 4 weken te starten en de tuin direct af te ronden.

aanleg

TUINAANLEG

Wij kunnen op het gebied van tuinaanleg alle mogelijke wensen in sierbestrating, beplanting, tuinafscheiding, beschoeiingen en veranda´s (eventueel op maat) voor u uitvoeren. Omdat wij met eigen materieel en personeel werken, kunnen wij zeer snel handelen en zijn wij niet afhankelijk van derden. Door een goede samenwerking met professionele leveranciers, kunnen wij alle soorten materialen leveren.

onderhoud

TUINONDERHOUD

Indien gewenst onderhouden wij uw tuin door te maaien, snoeien en verzorgen wij onkruidbestrijding in tegelpaden en borders. U kunt hier per seizoen een afspraak voor maken of een onderhoudscontract afsluiten. Het voordeel van het afsluiten van een onderhoudscontract is dat u verzekerd bent van een tuin die per seizoen het nodige onderhoud krijgt. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw fraai onderhouden tu